top of page

za 28 sep

|

Zaal Axxon Zaventem

28-09-2024: Conservatieve behandeling van symptomatisch Perifeer Arterieel Vaatlijden

Deelnemende kinesitherapeuten krijgen met deze cursus de gelegenheid zich te verbekwamen in twee stappen.

28-09-2024: Conservatieve behandeling van symptomatisch Perifeer Arterieel Vaatlijden
28-09-2024: Conservatieve behandeling van symptomatisch Perifeer Arterieel Vaatlijden

Tijd en locatie

28 sep 2024, 09:00 – 13:00

Zaal Axxon Zaventem, Imperiastraat 16, 1930 Zaventem, België

Over het evenement

Claudicatiocare, een België-breed implementatieproject, wil de conservatieve behandeling van symptomatisch Perifeer Arterieel Vaatlijden (sPAV) promoten. Een aantal initiatieven naar voorschrijvers (vooral huisartsen en vaatspecialisten), opgeleide kinesitherapeuten en patiënten werd tot stand gebracht.

Op ClaudicatioCare vind je de nodige informatie over hoe je kan deelnemen aan dit implementatieproject. Je vindt er ook de namen van de 40 collega’s die deze opleiding reeds volgden.

Het is aangewezen dat de kinesitherapeut die wil deelnemen aan het implementatieproject aan een praktijkvoormiddag deelneemt. De opleiding focust direct op meetprotocollen en uitgebreide casuïstiek, door experten op een interactieve manier gebracht. 

Deelnemende kinesitherapeuten krijgen de gelegenheid zich te verbekwamen in twee stappen:

  • De eerste stap is het volgen van de geaccrediteerde e-learning die Chronisch Zorgnet, de Nederlandse organisatie die o.a. het vroegere claudicationet heeft geïntegreerd, aanbiedt. De e-learning staat live en kan aangekocht worden via de Webshop. Volg daarvoor deze link. De e-learning is geaccrediteerd door PQK en kost 40€.
  • De tweede stap is het volgen van een geaccrediteerde praktijkvoormiddag. Deze praktijkdag kan pas gevolgd worden nadat je de e-learning hebt gevolgd.

De eerstvolgende praktijkvoormiddag gaat door op zaterdag 28 september 2024 van 9u tot 13u.

Kostprijs: 120€ (100€ voor leden van AXXON of WVVK) - deze opleiding komt in aanmerking voor betaling met de KMO-portefeuille.

Accreditatie: de praktijkvoormiddag is geaccrediteerd bij Pro-Q-Kine voor 8 NE. (ID nummer: 539420) 

Deel dit evenement

bottom of page